Hoglandsprodukter

En blogg om den svenska företagsmarknaden och dess produkter

Bra företag för er som jobbar med transport- och materialhanteringsteknik

Vi gillar att rekommendera företag och produkter. Idag vill vi tala om Vecto AB. Du hittar dem på vecto.com. Företaget ligger i Arkelstorp, cirka 19 km utanför Kristianstad i nordöstra Skåne. Detta företag har specialiserat sig på bland annat totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Det innebär att de bland annat kan leverera transportutrustningar både som enskilda moduler och som nyckelfärdiga anläggningar. Utöver det så kan de även tillhandahålla service, löpande serviceavtal och reservdelar för både egna utrustningar och andra fabrikat.

En annan sak som Vecto kan är att via partnerskap erbjuda sina kunder kompletta systemlösningar inklusive hanteringsrobotar av valfritt fabrikat.

Lös era transporter och hantering av material

Om det är så att ni har ett företag, där det krävs transportutrustningar eller annat, så är det en fördel att vända er till Vecto. De har bland annat conveyorsystem och olika sorters rullband. Deras conveyorsystem finns att hänga i taket samt att det finns de systgem som går att ha på golvet. 

Detta företag erbjuder också andra bra produkter som ni kan ha nytta av i ert arbete. Hos dem hittar ni rullbanor, kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare med mera.

Är det därmed så att ni har mycket tunga saker och behöver smarta lösningar för att lyfta dem, transportera dem och så vidare, så är det bra att kolla in detta företag för att se vad de kan hjälpa er med. Passa även på att se över era andra arbetsredskap om det är så att ni behöver göra dem lite mer ergonomiska.

20 Jul 2022