Hoglandsprodukter

En blogg om den svenska företagsmarknaden och dess produkter

Behöver ni ett bra transportsystem?

Arbetsplatser och yrken har idag ett behov av att använda sig av transportsystem eller conveyor system. Detta är något ni kan hitta hos vecto.com. Ett conveyor system är ett form av rullband. Det finns många olika varianter av dessa hos Vecto. Bland conveyor system och transportsystem så finns det ett behov av dessa på många platser. De kan ses på ställen som fabriker, industrier, men även i offentliga sammanhang som på flygplatser och så vidare. Behöver ni ha detta till er arbetsplats så kan det vara smart att besöka vecto.com för att se vad de har inom transportsystem. De har hela moduler så väl som enskilda system.

Låt bli tunga lyft

Man bör inte lyfta tungt, det kan göra att man skadar sig och det allvarligt. Det kan bli belastningsskador med mera. Då är det inte fel att använda sig av rullband med mera för att transportera dessa tunga saker. Rullband och conveyor system från vecto.se är ergonomiska så det är bra att satsa på dessa. Se även över resten av er arbetsplats. Det kan vara så att ni behöver investera i fler saker som är ergonomiska. Ergonomi är bra att tänka på och det inom alla yrken. Man bör sitta rätt, stå rätt, lyfta rätt, ha rätt hjälpmedel och så vidare.


Det finns specialister inom ergonomi som kan besöka er arbetsplats och hjälpa till med att göra det mer ergonomskt. Det kan vara en smart idé att ni tar in en sådan.

 

 

29 Aug 2019