Hoglandsprodukter

En blogg om den svenska företagsmarknaden och dess produkter

Hitta rätt salong för dig

Att gå på salong, det är inte fel. Det finns ju rätt många olika sorters salonger att välja på med, för olika behov om man så säger. Det är allt från hårsalonger till hudkliniker och allt där emellan. Det kanske är dags för lite hudvård i Stockholm för din del? Det finns många olika hudvårdssalonger i Stockholm, så du kanske inte vet vilken du ska välja? Det du kan göra är att använda dig av Timecenter. Det är en sida som samlar en massa olika sorters salonger, i en massa olika städer. Du söker enkelt efter den sorts behandling du är ute efter och kommer sedan få en bra lista på salonger. Dessa kommer även med betyg, som är satta av tidigare kunder. Även du kan sätta betyg efteråt om du vill.

Unna dig en massage

En annan sak som många gärna vill göra, det är massage i Göteborg. Du kan hitta en bra massageterapeut i Göteborg via Timecenter med. Det är bara att kolla topp kliniker eller söka för egen hand. Annars kan du även söka efter spa, då det finns massage att få även på dessa ställen och vem gillar inte att gå på spa?

Hitta behandlingar som passar dig

På Timecenter kan du hitta det mesta inom skönhet, hälsa och sport och fitness. Du kan hitta en mängd olika företag och sedan även boka in dig direkt online om du vill. Det oavsett om det är en manikyr, en frisör, ansiiktsbehandling, fransförlängning eller andra behandlingar du är ute efter. 

19 Feb 2020