Hoglandsprodukter

En blogg om den svenska företagsmarknaden och dess produkter

Så slipper du kaos!

Jobbar du i ett så kallat öppet kontorslandskap? Det har ju blivit så populärt med det numera. Alla kontor ska ha det. Oklart vad som är tanken bakom det öppna kontorslandskapet, mer än att det är lätt att se om någon är på plats, eller inte. För dem som jobbar i det öppna kontorslandskapet har det varit en mindre trevlig upplevelse. Många har vittnat om svårigheter att koncentrera sig på sin arbetsuppgift. De har störts av medarbetare som har pratat högljutt i telefon, ätit (kanske smackat) och pratat med andra. Det har inte varit så lyckat helt enkelt för dem att sitta när andra. Då kan ordentliga bordsskärmar vara lösningen. Morekontor har tygklädda bordsskärmar med raka kanter och ljuddämpande egenskaper. De är gjorda i MDF, vilket innebär att de har en fyllning av stenull, och är utvändigt klädda med textil.

Bordsskärmar gör mycket för koncentrationen

Vill man ha ett öppet kontorslandskap hjälper bordsskärmarna till för koncentrationen. Vi människor har oftast förmågan bara att koncentrera oss på en sak i taget. Kommer det in annat som pockar på vår uppmärksamhet kan det vara svårt att dela den med det vi egentligen ska göra. Om du både vill ha en bra funktion som inte tummar på estetiken är Morekontor ett alldeles utmärkt alternativ. Morekontor satsar på spännande och snygga kontorsmöbler till bra priser. Den största delen av sortimentet kommer direkt från Italien.

Har hela Norden som marknad

De levererar inom hela Norden och har fasta montörer i Stockholm, Göteborg och i Malmö. Det innebär att de kan ger tilläggstjänster med att bära in och montera på plats. De har ett Showroom i Halmstad och i Stockholm där de kan ta mot bokade visningar. De har levererat möbler till över 6 000 arbetsplatser i Sverige från Ystad till Kiruna.

16 Sep 2017