Hoglandsprodukter

En blogg om den svenska företagsmarknaden och dess produkter

Stora kläder för modemedvetna män

Är du en man, som har behov av xl kläder? Du har säkert märkt att utbudet av detta är rätt fattig i butiker på stan. Ofta så har de vanliga klädkedjorna för män få eller inga xl kläder. Ofta är de inte tillräckligt stora xl heller, eller så är det rena tält som inte sitter snyggt alls. Män har kommit på undantag när det gäller sånt här. Kvinnor har kommit en bra bit längre på denna väg. De har flera klädbutiker där det finns särskilda avdelningar för de som har behov av större kläder. Men för män finns inte detta direkt, i alla fall inte än.

Män får handla på nätet

Som tur är så finns det xl kläder på Motley Denim för män som har behov av stora kläder. Dessa kläder som finns på denna nätbutik är bara för dig som drar en viss storlek och över. Det är moderna kläder, inga tält här inte. Det finns kläder för vardagen, jeans, tröjor, underkläder med mera. Sen finns det även kläder för lite festligare tillfällen.

Fram för fler butiker på stan

Även om det är bra att det finns en nätbutik med xl kläder för män, så vore det bra om det kunde satsas mer på detta. Det borde komma fler butiker, eller i alla fall butiker med avdelningar för män som har behov av stora storlekar. Får väl se om det kommer att bli så någon gång framöver.

29 Jun 2018