Hoglandsprodukter

En blogg om den svenska företagsmarknaden och dess produkter

Vi gillar företag som ägnar sig åt välgörenhet

Idag finns det många utsatta människor, både i Sverige och i andra länder. Många av dem är beroende av välgörenhet. Idag finns det många olika sorters organisationer som satsar just på välgörenhet, på olika sätt. På fitline-valgorenhet.se så kan ni läsa om vad PM Internationell gör för att påverka välgörenhet på ett bra sätt. Det finns som sagt många olika välgörenhetsorganisationer. Det är allt från Läkare utan gränser till Plan International till Naturskyddsföreningen. Många av dessa är bundna till att andra, som vi även donerar pengar. 

Välgörenhet på nära nivå

Det finns andra organisationer som jobbar på lite mer lokal nivå med utsattsa människor i det svenska samhället. Det är bland annat Frälsningsarmén och Sveriges Stadsmissioner. Här finns det ofta hjälp för hemlösa och andra utsatta personer.

Vad kan du göra?

Många bäckar små heter det och även om du tycker att du inte har råd att bidra med något varje månad så kan du skänka då och då till den organisation som ligger dig varmt om hjärtat. Det går även bra att skänka saker, kläder, mat med mera. Om du har en bra ekonomi kan du så klart bli månadsgivare. Det är även bra att handla av företag som skänker en del av intäkterna till just välgörenhet. Det minsta lilla man kan göra det kan göra skillnad för någon. Så se till vad just du känner att du kan och vill göra, och gör det!

12 Oct 2018