Hoglandsprodukter

En blogg om den svenska företagsmarknaden och dess produkter

Vikten av bra sjukhusmöbler

Att ligga på sjukhus är sällan roligt, eftersom att man ofta gör det på grund av att man är sjuk eller ska opereras eller liknande. Det är då extremt viktigt att det på sjukhuset finns rätt sorts sjukhusmöbler och vårdsängar. En vårdsäng kan göra att man får det mer bevämt, särskilt om det är så att man måste vara sängliggande en längre tid. Som tur är så finns det ett bra företag som erbjuder olika sjukhus- och klinikanpassade möbler. Dessa kan köpas in av sjukhus men det finns även produkter för den som behöver vård hemma. På https://swemed.se/ finns hela deras utbud.

Brett sortiment av sjukvårdsutrustning och hjälpmedel

Swemed är ett företag som erbjuder ett brett sortiment av sjukvårdsutrustning och hjälpmedel. De har sitt säte i Stockholm och deras produkter säljs till kommuner, landsting, skolor, företag och privatpersoner i Sverige. Detta företag har flera internationella kontakter och samarbeten. Det gör att de kan erbjuda ett unikt utbud av kvalitetsprodukter och det till bra priser. Majoriteten av de största vårdinrättningarna och privata vårdbolagen i Sverige har redan idag valt att använda Swemed som leverantörer idag. 

Swemed har runt 20.000 artiklar idag i sitt utbud. De kan även ta emot specialbeställningar. De som jobbar på detta företag har många  års erfarenhet av sjukvårdsutrustningar. Hos dem får alla en personlig service. 

För den som är i behov av sjukvårdsutrustning och hjälpmedel så är Swemed är ett bra val när det kommer till sådana saker. 

27 Dec 2020